Happy new year!

Igår landa planet hemma i p-town och bjöd på snö kyla och jävligt tillskillnad från från skåne med barmark plusgrader. Har även märkt när jag var där nere att min kondis är nog den sämsta nu alltså efter att ha provat mormor och morfars tränings cykel. Nä nu snart kommer sophie och hämtar upp mig så far vi till Julia där bjuds de på mat sen far vi vidare och firar in de nya året och några nyårslöften kan jag inte säga att jag har men jag och My ska istället skriva ner saker vi ska uppnå de här året som vi sen ska öpnna nästa år!;-)

slänger in en bild från förra nyår
vi hörs!


Tuesday Night

Nu är de sista kvällen här i skåne imorgonbitti bär de av hem till p-town igen. Veckan här har väl mestadels bestått av sova och äta lär väl rulla ut imorgon sen har man även tillbringat tid i stan och yatzykvällarna. Nu affrärn med syrran och fylla på magen med yttrligare lite mer godis;-) HEHE


Malmö

Vi drog in till stan idag jag, moster, My och morsan fick med mig en jacka, väska, klänning och en tröja, inte illa alls. Har nyss varit ut och ätit och ikväll väntas spel film och efterrätt;-)









och avslutar med en alldeles för ljus bild på Maria morsan och My!


Over edit


släckten är värst
haha hörs imorgon!;-)


Knallkorv

en liten för full my har nu hittat hem och känner mig inte så ensam längre även fast hon deckat i soffan hehe nä fan har just snackat med där sophie också inte helt fel de heller PUSS


Ge oss sverige tillbaka - Promoe

Sitter nu i Marias lägenheten helt själv, dom andra drog för ett tag sen jävligt skönt faktiskt har just avslutat ett fint samtal med Frida, nu spelas musiken och godis påsen är med mig skulle man kanske ta sig en liten titt i lägenheten kanske HEHE nä fan vi hörs!


fiin moster har man ;-)


Juldagen

Ska snart hoppa på bussen till malmö med My och Maria vi ska sen ut och äta, tillbringar även natten där medans dom andra drar ut och festar
 HEHE kyl man är feton också
aja fan nu ska jag packa ner datorn ni kan ju höra av er ikväll kommer inte ha allt för mycket för mig PUSS


Christmas Eve

Äntligen är de över och alla julklappar är nu öpnnade, helt ok ändå!
Fan vad händer nu är ju nog isolerad redan.
Fan vi hörs.


Arlanda





syskon i stockholm, shiiit!


Stockholm serenad

Hejdå pite, hej stockholm, hejdå stockholm hej skåne!

haha äh, vi hörs;-)


02:30

Väskan är nu packad och imorgon bär de av till skåne, annars har kvällen spenderats tillsammans med Frida. Somnade hemma hos henne idag efter skolan kanske är de förklaringen till varför jag fortfarande är vaken med tanke på att jag ska upp klockan halv 7 imorgon. Sitter just nu och kollar igenom gamla bilder på mig och Frida hittade en riktigt fin bild från valborg för två år, en allt för upptagen Frida och en posare till vänster.


The sounds



Stop, just lick it
let you start it



Har alldeles för lite att göra just nu
är rastlös och de ledar till sånna här sönder mixade bilder
kanske dags att försöka sova eller nått nu, jag vet inte
fan puss


Skitunge!

Lördagskvällen bjöd på film och flåd till pulka på strömlida och natt mat på statoil sen en liten röd kind på de, sen avslutades den som kvällen innan tillsammans med sophie;-)


Crazy

You thinks i'm crazy
God thinks i'm amazing
and the fuckin devil hates me!


Quallty good

Dagen har tillbringats i L-town tillsammans med alla andra tjejer i nian, hem kom jag med två tröjor och en kjol har även hadlat klart alla julklappar idag, skönt! Nu väntar en myskväll i soffan tillsammans med chips och godis påsen och en sovmorgon imorgon väntas också;-)


Beggin

Drar snart ner till Frida för där ska natten tillbringas och imorgon bär de av till luleå
vi hörs!;-)


Ledig - Mange Schmidt

Lovet kan inte vara mer än efterlänktat nu alltså, om en och en halv vecka befinner jag mig inte längre i Pite och skönare kan de faktiskt inte bli just nu, nu återstår bara några skoladagar kvar!


SWEET!


Men vänta

Igår blev de att vaka med tjejerna, imorse var de lucia, och nu väntas en myskväll i soffan, snyggt!


Breath

Ännu en middag på rödan, for sen till Frida och tillbringade min onsdagskväll. Nu väntas engelskan





Vart försvann den söta lilla flickan?

Dagen började men en ganska så seg skoldag, for sedan in till stan med syster där det blev middag och julklappar. Vad mer har jag att säga än att tillbringade halva kvällen med syrran och vad hände där kanske? HEHE nä fan puss!


00:00

Gode så sjukt jävla bra!♥


Pusspusspuss

Helgen har väl inte varit allt för händelserik men nu väntar en film sen hoppas jag på att forsätta på min dröm för den kunde nog inte bli så mycket bättre♥


Reality

Jag har insett att de har tagit slut


The killers

All these things that I've done


The winter is here

Kvällen bjöd på mer än plugg hos Frida, de blev kladdkaka, misslyckad daim, en spark tur till coop hann vi också med.


Seaside

Drar ner till Frida nu
vi hörs!


Sleep tight

Avslutar kvällen tillsammans med Frida mysandes i sängen HEHE
godnatt!


Brännan bränner

nu jävlar ska fläsket stekas
vi hörs!


slänger in en bild från i sommras, och liten blev den


Way not sleep?

Borde egentligen ta tag in de där med egenleskan kanske? Är för trött och kan de bero på att jag och My fick för oss att slå på Harry Potter filmen klockan tolv igår natt kanske.. KANSKE