Anna

och efter en såndära sexton timmars lång tågresa senare var man i Piteå igen..Har haft en awesome vecka i örebro fått fina fyllor, hängt med kändisar sånt där man gör i örebro!

och där tog lovet slut

för vissa i alla fall, nu drar jag till örebro SEYA

Trettondagen

Efter gårdagens jobbpass är jag värd skräpmat från pizzerian och en fet godispåse en cola en film och fint sällskap då stämpel klockan visade 05:30 när jag for hem, sådär ett pass på femtom timmar.

Årsresumé av 2011

I brist på annat drar jag en årsresume av 2011
Januari firade in det nya året sen forsatte jag festa sen festa jag lite till och hade allt för lite att göra, många filmkvällar i soffan och lite för lite skola.


Februari beställde min peace&love biljett höll på att dö av längtan, började träna, spenderade alla hjärtans dagen i sängen tillsammans med penicillin och halsfluss och blev totalt beroende av oc och seth cohen


Mars fick sportlov, emelie kom till pite och vi skaffade oss en fin fyllor, köpte mig en ny kamera som jag hann tappa bort och en mobil som hamna i vattenpölen och hann bli kåt i en ny serie sons of anarchy.. när jag fick halsfluss IGEN.


April blev kidnappad av två randoms mackan och pd, festade med sarah och jenny ännu en torsdags ferre, firade julia sjutton år i staden, emelie kom till pite och jag drog med henne ner till örebro för att fira valborg piercade mig och tappa ännu en mobil... sen fick jag ju veta att jag skulle bli moster också!


Maj drog till umeå och söp oss fulla hängde mycke med sarah och dansade till dom omar firade jossan 18 år. Hängde på akuten min nya piercing imponerade inte särskillt mycket..


Juni mina päron drog till turkiet belv lämnad emsam hemma i en vecka och drog impuls fest med sarah. Fick SOMMARLOV tog mitt första dopp i havet mitt i natten sådär sjukt kallt! Sophie fyllde sjutton jag fick kattungar och drog till peace and love.


Juli kom hem från en sjukt bra vecka i borlänge och en tatuering, hamande i arjeplog med emelie en helg. Jag festade i skellefteå och gled gummibåt genom kanalen.


Augusti PDOL var awesome! Hängde på LK kom hem halv nio på morgon sov i en bil, jag gjorde ännu ett till hål i min kropp jag blev sjutton och fick mig en riktig karatefylla!


September drog till stockholm och chillade bananer!


oktober festade jobbade och emelie kom.


november JAG BLEV MOSTER till en sjukt awesome unge, jag var lady gaga, festade, hade praktik och fjärde säsongen av sons kom...


December jobbade och jobbade lite till åkte på magsjuka blev nej är beroende av one tree hill firade jul och
drog till kåbban... och hade en full helg!
Sådär ja nu gör vi 2012 till ett awesome år då!

2012

och där var en helg i kåbban över och även en bakis och alldels för full moa. Nämen gott nytt år på er för glömde visst bort tolv slaget i lördags.......lyckat.