PEACE&LOVE!


Fyra nya


THOSE WERE THE DAYS

och så kom emelie äntligen fram efter att lyckats missa tåget sen har jag firat midsommar, åkt båt, jobbat, fått fyra små kattungar och idag bär det till borlänge för att äga peace and love med mina brydar!!!!

 av


En vecka senare..

..har jag hängt med sophie, solat, geocachat, UEat, klättrat i berg, varit sjukt moppegangster, firat tre födelsedagar, festat, bakis festat bakis, ätit som fan, härliga fyllesamtal, myst och nu väntar jag bara in min fina kompiz emelie som kommer på måndag!




ohlala

HEHE pöss på oss och tuperat hår awesome!

Yaro, hey!


Love and other drugs.

Gårkvällen bjöd på crusing i cab, film, mys, tårta och avslutade kvällen med en iskallt nattbad för första gången i år YEY


Inte för att skryta men..

HAR FUCKING SOMMARLOV!!


30 plus

Varmt, solat, södra, Frida, tacos ungefär så har min torsdag sett ut, vad händer ikväll?


6 Juni

Nationaldagen idag, och den har firats med tacos brännboll och godis. Nu chillar man i soffan och ser på värdelös tv håller mig borta från skräckfilmerna kanske jag lyckats somna snabbare, får se!



PÖSS PÅ BÄSTSYRRAN

Rädd häst

Och nu är man lämnad ensam, suttit och sett läskiga saker på tv nu kan jag inte sova, söker sovsällskap nu!


Save the world

Snart beger jag mig iväg till nodos uteservering med  den här vackra varelsen, sarah!

 


JESUS

Bakis häng fast ändå inte särskilt bakis, hängt på sunes och tryckt ett lyxmål, pimpat bilar och så lyckades elin få sin fot överkörd det är vad den här fina torsdagen har bjudit på även kallad kristi himmelsfärds då jesus drog upp till himlen DET NI nu väntas film utan sällskap suger! JESUS CHRIST hur fan ska jag klara mig själv i en vecka när päronen drar heeeeeee.



liknar gud