Don't stop push It

Har hunnit med allt för mycket idag egentligen, egentligen inte. Nu väntas sängen tillsammans med Emelie.
PUSS

I know you want me

Puss tjejen, fan nu kör vi!


Alice i underlandet



Tydligen bio ikväll med bosse max och jack!

Annars så har jag skaffat mig ett sånt där lagomt fint sår precis ovanför ögonbrynet, och ser sådär lagomt dryg ut och förvirgt fortsätter jag nöta wecam bilder.

Nä fan nu står bosse här utanför med epan vi hörs.

250310



Drar ner till Felix nu och tillbringar denna torsdagskväll!



D-esperate


Tydligen

Inlägget från i lördags är tydligen kvar och de får de förbli tydligen inte nyktert skrivet heller men de skiter jag i nu, för tydligen har jag massa plugg som väntar och tydligen ett no prov IMORGON?!

hejdå.........

PS: tydligen fortfarande lika trött som jag var innan jag somnade in tre timmar


fan fest

Luleå leverarade inte säkrllllt fan nä är nykommen hem  från petter där kvällen har tillbringats AWESOME haha fan inte bra nu ska jag lägga mig inte en hel femma men vi hörs½½! !!!! 
PUSS


L-town

Vaknade till av ett samtal av Alexandra, nu drar vi tydligen till luleå!
PUSS


HEH


Angel

Halvdag idag så åkte in till stan med Felice hitta mig tre tröjor och de blev även mat på subland. Efter sådär några månader så hitta jag även min webkamera på min dator eller hade de inte varit för Felice så hade jag nog aldrig hittat den. HEHE


Gånger två

Sovmorgon till halv elva idag, så forsatte lungt sova kvar hos sophie då hon själv klev upp klockan sju HEHE lyckades ändå inte ta mig till skolan förens 11, annars så slutade jag en timma tidagre idag också. Nä nu väntar no boken som egntligen inte skulle behöva ha framme nu.............. men smartare än så var man inte
tyvärrr.

 


Hothothottt

Drog en sväng förbi mallorca idag för att bättra på brännan, sen blev de kioskpiraten också;-)


Tydligen disco

De blev stan med Felice i lördags


sen kommer några killar fram till oss på stan och drog med oss på disco
vi bara: okej!



sen for jag vidare till norra pitholm och tillbringade kvällen och Felice hamnade mest troligt i klubbgärdet.
elller?


Something

Jag vet inte men nu väntar sängen och jag hoppas på att vakna upp och veta de där, jag ännu inte vet än, och vad de är vet jag inte. Fan puss!


Ever

Just nu känns de som jag dör i plugg, och länktar redan sjukt mycket till påsk-lovet även om jag vet att de kommer också spenderas som alla andra lov hemma i händelserika pite tillsammans med sängen eller nånting i den stilen. Vi hörs!


Galenskap

Har fått alldels för lite sömn i natt, vilket resulterar till en död Moa just nu. Gårkvällen började hos petter och hamnade sedan hos Martina på efterfest och somnade även där. Idag har jag gjort absolut ingenting annat än att ha umgåts med ullis och käkat alldels för mycket. Nä nu fan väntar sängen och en fet sovmorgon, godnatt!


L-town

Befann mig i luleå stad igår tillsammans med mor min och syster, kom hem med två tjock tröjor två linnen en bh bikini örhängen och även ett tungsmycke, en femma!


Ganska sådär söta




Drar till nodo eller nått sånt där ikväll med brudarna!