och där for jag!


Seya

Blev en impuls fest igår, en borta match och en pizza på de. Sen drar jag till kåbban imorgon så hejdå 2011 och hej 2012!
'

Victoria Secret fashion show

DAMN hade inte tackat nej till deras kropp och en bh värd ca 2,5 miljoner nejnej!
'



Så vi gör



Har legat i sängen hela morgonen och sett harry P och nu ska jag pallra mig till ica för att inhandla mig en fin godispåse som ska få mysa med idag, får även sov främmande av snygging ikväll, awesome!

Söndag

Och sådär då var julafton över!

I'm alive

Har tillbringat 30 timmar och 8 minuter till one tree hill den senaste veckan bra jobbat. Nu ska jag dra in till stan för att köpa julklappar har bara lyckats köpa en än....heh nämen lycka till Moa bra du är ute i god tid. Jo tack vet.
Nämde jag att jag hatar att köpa julklappar?

Livet äger!

Skulle egentligen varit och färgat mitt hår idag och skulle egentligen varit och äta våfflor med sophie idag men NÄ tydligen ville inte gud det när jag lägger tre fina pizzor inom loppet av en timme. HEJ MAGSJUKA!

En trött Moa idag

Damn killen har hållt mig vaken hela natten!

Fjärde advent

Min helg har bestått av att servera fulla och kåta gubbar öl och serverat ännu mer öl, blivit upp bjuden på dans, druckit alkohol fria drinkar, spoonat i sinne. Och nu väntas ännu mer one tree hill och Lucas.

Tacoonsdag

Tacosen räddar denna onsdag, tack för det! Har varit på äckligt dåligt humör, tog en pn på tre och en halv timme för att tagga upp för en kväll med histira boken YES. Mitt liv äger verkligen!
Tacos med fell3 i stockholm hann gå runt hela stockholm för att hitta en tacobar så ja vi var hungriga och ja jag är lika hungrig nu!

Filmmys.

Hemma och intagit sängläge igen, ska nu slå på tredjefilmen för idag friends with benefits, längesen sist.
Själv då? Är ni nå snygga idag?

Leave the world behind

Drar iväg till sophie snart för att ta igen min helg som enbart har bestått av jobb, jag skiter i allt som har med plugg att göra och att jag har ett englska prov och en engelska lärare som väntar på mig imorgon.

Turn me on


Sådär ja

Gjort bort två saker av mitt berg av plugg idag, hängt hos frisören och nu drar jag och ska försöka bränna bort lite fett sen väntas ett nytt avsnitt av desperate housewives. SES.

Sons of anarchy

Så jävla bra men ändå så dåligt slut. Vad ska jag nu göra för att fördriva min fritid?

ändrade planer

tydligen jobb ikväll men det hindrar inte vinarn från att korkas upp!

Yeeboii

Drar in till stan nu och ikväll väntas tjugoårs fest!