31 augusti

Drar till matilda och firar henne 18 är i staden med kräftor och ett vinglas eller två!

Söndag

Ganska sådär händelserik lördag och har fått alldeles för lite sömn i natt så nu ska jag bädda ner mig i sängen och invänta ett samtal sen äntligen ska jag få se film på ny tvn, YES!
Kan ju ha världens sötaste syrra♥

Bara några timmar

Igår blev man bjuden på tacos av brydarna och jennifers hår vart färgat och idag drar jag till sophie som bjuder upp på grillat. Blir även att fira Alexandra ikväll! Och om 48 timmar får jag äntligen min nalle he-he.

Om tio dagar

Längtar!!!

?#%¤Ä113

Bakis, ångest, sämst schema och skola som väntar imorgon KUL!

17 Augusti

Drar in till stan nu med syrran och käkar lunch. (som 17 åring!!!)

COOL



Arton år

Igår i lule gjorde  jag en sjukt awesome piercing, sen var det bara hem slå in presenten och iväg till Rebecca för att skåla. Avslutade natten med ett fint fyllesamtal och en billys!
fiiiiiiiint

SES

Nodo häng ikväll med brydarna, och imorgon bär det av mot lule för att göra hål i min kropp ännu en gång HEHE, spännande! Imorgon väntas också artonårsfest, bra start på helgen.

 



13:33

Blev just väckt av morsan med mat från subland. Det är pissväder ute och som det blir Harry hela dagen! Klagar inte.

BAKISLIVET


Lite impuls sådär

Lulekalaset igår bjöd upp på karusell, random förfest, en sur busschaufför, en lagomt fin bula i pannan och en rejäl bula i bakhuvudet, en fin sovplats i framsätet, frukost på donken, hemma halv nio imorse. En sådär helt ok bra kväll ändå!

Saknade vänner

- Repeat.

Give me everything

Sa just hejdå då till världens bästa, det svider men nu har jag en anledning till att hälsa på i stockholm i alla fall. Annars rullar livet på hade en awesome pdol helg som sagt, firade sofie 19 år i staden igår med grillat och shots har hunnit med två svängar till lule och till helgen väntar mest troligt lulekalaset.
senaste bilder

AWESOME HELG