peace&love, sådärja!

Om tre veckor befinner jag mig i borlänge och festar, tältar och raggar snygga boys, YES!

puss


jag.vill.utomlands.nuu!


och där blev det helg

och så glad var jag! I helgen väntas bra väder, mys, jobb och sööömn. Ha det gött mina vänner och hoppas ni springer många fri varv, tar alla lyror och se till att inte bli brända nu under brännbollsyran där ni flesta kommer befinna er. För ni är ju där för att vinna va? HEHEEE


sweet.

Och då var långhelgen över har varit sjukt nykter och softat järnet. Blev även klar med två kurser idag och en engelska rest är nu också klar! Jag har nu en fin kompis alltså puss på dä.

fem av fem

Tog en impuls tripp till luleå med Felice, gick lös i butikerna, blev några tusenlappar, fick mig några nya kläder, raggade nå killar, vi drog på fest, söp oss sjukt fulla, däckade hos en kille, vi liftade hem sen hamnde vi hos Sofia chillade lite och nu är jag här. Typ sådär.

Rain.

När det regnar så får man ligga i sängen hela dagen och man får se hur många filmer man vill!

tacofredag!

-

hallon lakrits

jag är värd en FET godispåse ikväll, bara för att jag är så sjukt bakis!

3


19:30

En prommis till stan, en lunch på arbaillo, lite skitsnack, och nu väntas en solning. Sådär ja!
också slänger jag in en bild på en blond moe bara för att göra allt lite roligare!

onsdagen

Sådär ja då var långhelgen över eller inte för mig då jag just gjorde den liiite längre när klockan tyvärr inte ringde imorse när jag tyvärr hade glömt ställa den igår kväll och då den där lilla huvudvärken tyvärr kom sig smygandes när jag vaknade och verkligen inte kunde fara till skolan. Vilken otur! heh. Så nu ska jag försöka göra nå vettigt av den här dagen. SES.