Fly

Gårdagen var riktigt kul hann fira både jocke och felicia, cyklat genom piteå och avslutade den i skogen!
SWEET


slänger in en bild på mig och jocke, och idag är de exakt ett år sen vi lyfte planet mot turkiet hade inte varit helt fel just nu. Annars så drar ju morsan och farsan idag wä

New new

Drar till havsbadet nu, för färgning av fransar sen blir de nog att vara med Markus!
PUSS



Seven

Mår som en gud!(HAHA) Bara tre veckor kvar nu, sen äre sommarlov FETT. Hoppas vädret forsätter leverera också, fan har inte mycket mer att säga än så.


Awesomee

Tydligen ledig idag HEHE

Började dagen stekandes i solen hemma hos sophie, sen drog vi in till stan där mina examns kläder blev kittade. Annars har kvällen spenderats på norrstrand och lirat bollyvolly, sen forsatte de till blåsmark för grillning!


Hey, you handsome guy!

.

Södra!

Myst på södra tillsammans med sofie och alexandra.





Funhouse

Festen igår började hos Felicia forsatte sedan in mot staden där så gott som hela piteås befolkning befann sig HEHE


;-)

TYDLIGEN FEST!!! !!


Rude

Min lediga dag igår spenderars till hälften i mysandes i sängen, sen hann vi med att fiska, grilla och köra in i en brunn. Idag har dagen tillbringats i sängen än en dag klev upp klockan fem sen dess har man inte gjort allt för mycket.


11 Maj

Tillbringade natten tillsammans med Alexandra och Frida och en sovmorgon till tolv på de var inte alls helt fel! Ska nu ut en sväng sen en dusch och förhoppningsvis kommer Markus förbi lite senare. Annars så är de exakt en månad kvar till examen nu, och ledig är jag ju också onsdag torsdag fredag + måndag SWEET


Tydligen

Cyklar in till stan och köper en mjukglass med ullis som man inte träffat på hur länge som helst
SEYA



sådär lagomt söta också!


14:21

Igår blev de middag på blå ängeln tillsammans med sofie angelica och isabel sen drog vi vidare till en ville och fick avslutas tillsamans med Markus. Nu ska jag se om de går att väcka hajna eller om han är död.
PUSS



HEHE sötis;-)

Motherfucker!! ! !

Nu drar vi ut, förövrigt ser min tunga helt normal ut också
PUSS

Du är fucking awesomeeeeeeee!


Wäää


Lovely

Jag vil bo på ett äckligt lyxigt hotel, jag vill slänga mig i havet, jag vill se solnedgången från min balkong, jag vill festa loss med okända människor, jag vill dricka goda drinkar i baren, jag vill gå vilse i mysiga gränder.

 

Och de vill jag göra NU!



I have no money in the bank!

 


Chilli'n

Helgen har bestått av valborgs firande, en lång tripp till skogen, där vi nästan hamna i diket HEHE,lite crusing och en massa pussar och fick avslutas med en mys kväll med fellan!