God damn!


Sitter och jobbar med den här snyggingen!!!!!


Congratz!

Gick och mötte en lite för full kille igår kväll, känner han inte men sov där iallafall vaknade upp i stan. Träffade Frida käkade lunch och fick med mig lite saker hem, mest presenter till syrran heee. Nu är jag hemma och de väntas tårta till middag sweet!



Grattis syrran 19 år och lika snygg än! ♥

Waka waka!

Har inte mycke att säga om helgen eller egentligen har jag för mycket att säga, men kan lova de blir lungt till helgen! Idag på stan blev jag bjuden på fika och fick med min en telefon hem, som jag förövrigt inte kan använda, måste in med den imorgon. Nu ska jag in till stan men först förbi ica.



bjuder på lördagens fulaste eller en av kvällen fulaste bild på mig hehe mer än så blir de inte.

HELG!

Ska nu röra mig in mot tillsammans syrran de blir fest idag, fest imorgon SKÅL!


Ego girl

Idag väntade skolkort direkt på morgonen sen har vi hunnit med en föreställning också, tränat har jag fan också gjort idag. Nu blir de limpmackor och oboy, sweet!



Sen ska jag forsätta läsa ego girl som jag riktigt fastnade i igår!

Red hot!

Gårkvällen var riktigt trevlig. Annars så har jag just kommit hem från jobbet och sitter nu med färg i håret, men börjar bli riktigt sugen på att färga håret i en röd nyans alltså, galet snyggt! Kanske lite ljusar än på bilden.
Nu väntar jag på morsan som ska komma hem med tahi mat, sen vad som händer ikväll är oklart.



HEHE


Drar in till stan och käkar med ullis, sen väntas nog hockey på lf.

I'm not a stop along the way. I'm a destination.

.            

Midnight Sun

 


Pusspuss puss

Och fuck vad jag saknar gothia, och sommaren 2009 shit vad kul de var!






05102010

Ska snart till att attakera soffan, desperata hemmafruar börjar ju ändå ikväll! Annars så tror jag de är dags att pallra sig till skolan imorgon efter två dagar hemma, fast kändes jobbigt.. men jo får se.



puss på dig Frida!

Smile happy face

Lördagskvällen blev till en fest ändå, kul var de! Men har ju mått bättre kan jag ju säga.
Och idag skulle jag bara vilja dö, men snart ska jag pallra mig in till stan för lite godis hade jag tänkt får se hur långt jag kommer. HEHHE

Pimp like me

HAHA


Hittande en skjorta igår på tjejkvällen som jag fick av morsan blev även middag på stan, kvällen avslutades jobbandes på röda lycktan HEHE inte illa pinkat med extra pengar.
Har nyss varit och tränat och nu väntar en pizza som ska klämmas och en mys kväll tillsammans med sophie och julia, cosy!