Spännande

Jag har ont i hela kroppen,jag har fått alldeles för fina blåmärken och fina minnesluckor kanske lika bra de? Men trots att jag har varit mest bakis i världen har jag ändå hunnit med en modevisning käkat en flådit fin rulle och sett film med ett gäng, bra jobbat. Godnatt.


Let's have a toast for the douchebags

Gårdagen bjöd upp på en tripp till lule och senare på kvällen några vinglas vilket resulterade till ett fint fylleinlägg igår. Ikväll ska glasen fyllas igen SKÅL!


Weekend

Jag ska äga världen i helgen!

Overloading

De små sakerna blir till hur stora saker som helst i mitt huvud kan inte sluta tänka! It fucking kills me.


miss u fjÅrt!Zzz


*!?&#%Ä:

Jag hatat allt just nu, säkrskilt skolan den kan dö sjukt onödigt att den finns bara! Ingen bra dag idag alls...........................Nu ska jag gå och forsätta sprida min fantastiska fina glädje. ADJÖ.

YES

Fått mina nya linnen, grymt snygga så måste ju nästan festa till helgen;-)

Scumbags

Helgen har bestått av två dagars festande, idag är typ tröttast i världen. Men helgen har varit bra iaf och imorgon väntas en fin sovmorgon. Nu intar jag soffläge än en gång för att se vad den här söndagen har att bjuda på för söndagsfilm. Spännande. Godnatt.


puss på sarahs bild!

I want to be your favorite hello, and your hardest goodbye

-

Fredag kväll

Fotbollen igår var bra...hehe not! Drog till sarah käka middag blev några vinglas och en awesome bastukväll!


¨



Sweet

Just klickat hem två nya linnen inte illa alls kom även hem med en skinnjacka och ett till linne idag hehe. Ikväll blir de fotboll som gäller som så många andra också verkar fördriva sin tid med,kul liv vi har här i pite!



Så här sjukt badass kommer jag vara i min nya skinnjacka bara så ni vet!

Isbit

En timmes promenad i femton minus DAMN I'M GOOD!

Revolution

Onsdagskvällen bjöd upp på nodohäng med Fanny hann även med sunes med myskopersoner och polisen! Sjukt badass. Kvällen forsatte sen hos Elin. De blev ingen skola för mig idag heller for hem och forsatte sova, nu tänkte jag dra och köpa nå mat så jag överlever.




Wednesday morning

Idag när jag vakna smög sig en fin liten huvudvärk in i skalle, så jag forsatte lungt sova vidare. Nu har jag just vaknat tänkte ta mig nå att käka sen ska jag bara forsätta ligga i sängen ett tag till och kolla på vänner.


Inte helt fel?

Hade inte tackat nej till sommar nu inte!
Annars så rullar de tråkiga vardagslivet på men ska ändå inte klaga på min sovmorgon imorgon till tio över ett hehe! Sen så äger ju nästan den här värdelösa lilla bloggen fick ju nästan besöksrekord i helgen haha puss på er fuckers!


Nytt år ny hårfärg?



hm..färgar ialla fall håret nu vilken färg blir de?

YÄÄ

jag äger för vi har sovmorgon imorgon och de är fredag lovely!



kollat igen sophie arkiv finns nog ingen normal bild på oss gumman, men annars så ägde vi ju lk också!






.



Bra jobb

Nu kom morsan hem med chips och dipp så nu blir de flåd framför måndagsfilmen. De är jag värd efter en halv dag i skolan YEY


Black

Bra avslutning på lovet, gårdagen bjöd upp på en bra fest och en lite för bra fylla heee nu ska jag forsätta avsluta jullovet tillsammans med sophie puss!


17:46




Tretton

Jag är förfrusen och hoppas på att kvällen bjuder upp på fest!!!


Reality is for people who lack imagination

.

HEEEEEHE

Anonym om 2010:
vad ska du göra i kväll (nyår)

Svar: Ja jag festade in de ny året!

Erika om L-Town:
snygg percing, hur gör man den, gör den ont,hur mkt kostar den, hur byter man smycke? :)
Svar: Du tar en borr, spelar ingen roll vad för borr, sen borrar du in till du känner skelettet. Efter de så stoppar du i ett smycke och VOLÁ Och nä de gjorde inte så ont ändå.