2010

Tänkte dra en liten årsresumé 2010!

Januari kan inte säga att allt för mycket hände chillade jullovet ut, hann även med en fest i skogen hos isak! Hade även en period där jag var helt besatt av Ashton Kutcher och filmen spread.



Februari hann jag med en julmarknad i Jokkmokk, en bra fylla hos petter i jacuzzin och dommarcupen på de. Såg även maskinen i 40 graders feber och halsfluss tillbringade några dagar i sunderbyn efter de. Jobbade även på satt en kväll, och hängde mycke med Felix också.


Mars bestod nog mestadels av fest, hann även två visiter till Luleå samtidigt som jag dog i allt plugg. Passa även på att skeda med Emelie som befann sig i Piteå då.




Verkade även ha haft kul med webcamen eftersom de finns ungeför hundra kort på oss heee

April invigde april och påsklovet med en jävla fest, drog även till fjällen dagen efter och tillbringade en helg. Började hänga mycke med Sofie och Markus. April bjöd även på en jävla karatefylla! Sen var ju My och Martina med i bilden i april månad också.





Maj och där började man räkna ner dagarna till examen, var även med Markus ganska mycke. Annars blev de mycke grillning och fiskning med skogmullen Sofie HEHE firade också Felicia och Jocke som fyllde år.




Juni GICK ÄNTLIGEN UT NIAN!!! och hade en awesoome klassfest! Syrran drog även till Thailand och var med om en riktigt bra poolfest;-) Sen blev de midsommar och flera dagars festande tog även slut med Markus här och inte för att glömma srran tog ju studenten!!





klassfest/student



Fick följa nybba till akuten också!

Juli sommarmånaden syrran kom hem från Thailand och fortfarande lika blek haha och jag forsatte festa och hann med en AWESOME båttur med jossan, de blev många nattbad hängde mycke med björn och sen blev de trästocks och pdol! sweet




Augusti och Sofie blev 18! Sen blev de lk och hoffmastreo som var KUNG blev även impuls för mig och fanny lördagen och fick mig en awesooooe piercing NICE sen fyllde jag hela 16 bast, forsatte hänga mycke hos björn med han och martin sen började även skolan om och jag började backa.....................................





skaffa mig även en stav genom örat och inte för att glömma avslutade lovet med ännu en fest i Petters jacuzzi;-)

September skaffade vi oss en kisse som visade sig ha damp!! Hade klassfest och jag och björn blev totalt beroende av prison break




Oktober och syrran blev 19! Oktober hände inte allt för mycket hann en barkfest hos mig iaf HEHE syrran flyttade även ut.





November
och Emelie anlände till piteå och de var halloween. Och jag och björn fick oss en realitionstats OMG damn!



December julmånaden, skapade ett fint pepperkakshus tillsammans med björn de blev även ett wet and wild poolparty lucia, och de efterlänktade jullovet kom och de blev julafton och idag firar vi in de nya året!!





Det här var mitt 2010 de bästa på hela året var sommaren som jag tillbringade med dom bästa, just nu klår de inget men kan ju alltid hoppas på att 2011 kommer bli lika bra vilket jag knappst tror HEHE puss!




L-Town


Nu drar jag och fellan till lulä!

24






Bjuder upp på fina webcam bilder, nu fan är julen över för iår SKÖNT har fått fina små gulliga skitklappar de tackar jag för. Annars så har alexandra just farit hem och jag är rastlös och de finns absolut ingenting att göra LOL!

Finally

Jullovet, de firades med mat från golden dragon och mys och flåd med björn, nice! Ikväll blir de nodo med brydarna.


HEHE roligtttt

LOL

Medans alla andra verkar festa, och andra jobba till fyra på natten sitter jag och käkar upp björns glass, är ensam och hungrig mer än så hade inte denna lördag att bjuda på FAN

JAG DRAR UTOMLANDS IMORGON!












Sexy boy

HAHA!


Take a minute


Ikväll ska jag vara knall som fan!

fiiiiiiiiiiiiiint!


New shit

+ ett par örhängen en ring och ett halsband


YES

blev just några tusenlappar rikare!

Wish list


Det här kan gärna få gömma sig i julklapparna i år!

Sen så dom senaste 72 timmarna har jag häng med sophie som även fick med mig till gymmet, blivit bjuden på ett litet lyx, en oxfile rulle, förlorat i bowling, tryckt en godis påse och myst!

PUSS

Du är ganska söt du björn!;-)